Adelante Arbeid juli 2023 75 webformaat
Adelante Arbeid juli 2023 25

Over Adelante Arbeid

Het Adelante Arbeid team helpt cliënten een volwaardige positie op de arbeidsmarkt te verwerven of te behouden. Dit ondanks hun gezondheidsbeperkingen. Wij richten ons niet op de beperkingen maar op het vergroten van de mogelijkheden. 

Om arbeidsre-integratie mogelijk te maken, werken wij met een multidisciplinair team. Deze professionals combineren specialistische kennis van gezondheid en arbeid. De capaciteiten en wensen van de cliënten zijn ons uitgangspunt.

Onze missie

Onze missie is dat iedereen gezond, gelukkig en betrokken aan het werk is en kan blijven. We streven naar een inclusieve samenleving waarin iedereen naar vermogen kan participeren - Haal het beste uit jezelf, dat werkt!

Onze Visie

Wij helpen mensen om een volwaardige positie op de arbeidsmarkt te behouden of te verwerven. Dit doen we door uit te gaan van benutbare mogelijkheden zodat iedereen naar vermogen kan participeren. We bundelen onze krachten met verwijzers en opdrachtgevers. Wij zijn uw partner op het gebied van (dreigend) verzuim en duurzame inzetbaarheid.