Medewerker stelt zich voor: Jacco van Unen

zaterdag 3 juni 2023

Graag verwelkomen wij Jacco van Unen als nieuwste lid van het Adelante Arbeid-team!

-Wie is Jacco en welke rol vervult hij binnen team Adelante Arbeid?
Mijn naam is Jacco van Unen, voorheen werkzaam geweest als chirurg maar door een acuut medisch probleem uitgevallen. Ik ben nu sinds december 2022 werkzaam als arts binnen Adelante Arbeid. Ik hou me bezig met het medisch beoordelen van cliënten die eventueel in aanmerking komen voor een multidisciplinair arbeidsrevalidatietraject.

-Wat betekent Arbeid voor mij?
Arbeid betekent voor mij een zinvolle en leuke dagbesteding.

-Hoe ziet jouw perfecte niet-werkdag eruit?
Leuke dingen ondernemen met mijn gezin en judoën/judoles geven.

-Wat zijn de drie belangrijkste dingen die op jouw ‘bucket list’ staan?
1. Tweede dan judo.
2. Toeren met een camper.
3. Niks aan blijven trekken wat anderen van me vinden.

-Hoe haal ik het beste uit mijzelf?
Door elke dag te genieten van het leven.