Medewerker stelt zich voor: Bas Crouzen

maandag 15 mei 2023

Graag verwelkomen wij Bas Crouzen als nieuwste lid van het Adelante Arbeid-team!

-Wie is Bas en welke rol vervult hij binnen team Adelante Arbeid?
Mijn naam is Bas Crouzen, ik ben 39 en woon met mijn vrouw en twee kinderen in Beek. Recent heb ik de overstap gemaakt van de huisartspraktijk naar Adelante Arbeid, om daar binnen een gemotiveerd, multidisciplinair team mensen te helpen om terug te keren op de arbeidsmarkt. De dokters zijn verantwoordelijk voor het medische stuk van de trajecten, maar daarnaast zijn er mooie plannen om op verschillende manieren Adelante Arbeid verder te ontwikkelen en (nog) beter op de kaart te zetten.

-Wat betekent Arbeid voor mij?
Arbeid betekent voor mij zingeving, uitdaging en voldoening. Daarnaast vind ik dat arbeid plezier moet geven en dat je je lekker in je vel moet voelen op je werk. Je brengt er namelijk een behoorlijk deel van je leven door!

-Hoe ziet jouw perfecte niet-werkdag eruit?
In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik houd van wandelen, sporten (hardlopen, tennis) en van de natuur. Het liefst ben ik in de bergen, in de winter nog liever dan in de zomer. Wintersport is een uit de hand gelopen hobby. Van lekker tafelen met vrienden kan ik ook erg genieten.

-Wat zijn de drie belangrijkste dingen die op jouw ‘bucket list’ staan?
Een off-piste ski cursus
Een reis met mijn gezin naar nieuw Zeeland
Een camper om mee rond te trekken

-Hoe haal ik het beste uit mijzelf?
Door te zorgen dat ik goed in mijn vel zit. Een fijne balans tussen werk en privé is daarbij belangrijk. Verder probeer ik mijn eigen koers te varen. Dat betekent soms een stap in het onbekende, maar dat wakkert wel mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme aan.